Család-barát magazin adások

Család-barát magazin adások és receptek

2013. október. Katus Attilával a 9. adás!

Újra együtt az M1-en! Közösen főztünk egy igazi ikonnak. Rózsa Gyuri bácsinak. Születésnapja alkalmából egy finom tortát is készítettünk. Hamarosan jön a 10.!

 

2013. szeptember 15. Család-barát Hétvége 8. adás

Röpke hét telt el a Közmédia Nap után, és máris folytatódik sorozat. Aki folyamatosan figyelemmel kíséri a műsort az tudja, hogy a hétvégi adásokban a sztárvendég családjával együtt érkezik. Aradszky László az idősebb generáció számára igazi ikon, és dalai sokat jelent számukra. Nekem különleges alkalom volt, mert nemcsak olasz ételeimmel kedveskedtem, de még a hangulatot is fokoztam, hogy álruhát öltöttem.

2013. szeptember 7. a Közmédia Napja

A Közmédia Napján a Család-barát magazin standján voltam vendég séf. A nap folyamán együtt főztem Keleti Andreával, Szilágyi Tiborral, Esztergályos Cecíliával, Failoni Donatellával és Oszter Sándorral. Felejthetetlen élmény volt, és nagyon jó érzés a műsor szereplője lenni. Kiváló stáb, szerethető emberek! 

2013. június 13. Család-barát magazin 7. adás

Véget ért a Nagy Fogyás, és vállalkozó kedvő barátaink eredményesen zárták azt a pár hónapot. Mindketten szabadultak meg feleslegtől, és egészségesebbnek, fittebbnek érezték magukat. Reméljük tudják tartani és nem szaladnak vissza plusz kilók.

2013. május 23. Család-barát magazin 6. adás

Eltel 1 hónap és fogyni vágyó barátaink komoly eredménnyel büszkélkedhetnek. Kati 9 kilót fogyott, Péter 5-öt. A hónapnak megfelelően bodzából, spárgából, vargányából, eperből, és friss lestyánból készítettem egy ebéd ötletet. Rozmaring ágon sült csirkemell, vargányás raguval és spárgával. Desszertnek bodza virágos palacsintát sütöttem. Ne feledjük el a bodzalevet sem, amit aperitifnek szántam. A vendégműsorvezető Südi Iringó volt.

  

2013. április 25. Család-barát magazin 5. élő adás

Ezúttal Bodrogi Gyula bácsi volt a vendég, aki mint kiderült piknikezéskor is szívesen enne csülköt. Ezzel egyet is értek, de a mai feladatom az volt, hogy a két fogyókúrázónknak újabb egészséges étel ötletekkel érkezzem. Én arra gondoltam, hogy tegyük ezt piknik hangulatban és házi készítésű finomságokkal rakjuk tele kosarunkat.

MŰSOR LINK

2013. április 9. Család-barát magazin 4. élő adás

Kökényessy Ági és Novodomszky Éva

Biztosan sokan látták a Fertelmes Főnökök című filmet. És nem is mondok többet. Adás közben egy párszor kinéztem a konyhából, hogy ugye nem Jennifer Aniston a vendég. Vicceket félret téve nekem a művésznő a legnagyobb kedvencem, és ezt kicsit bátortalanul el is árultam neki és kértem is tőle egy közös fotót Évával. Kellemes befejezése volt ez a délelőttnek. Gyorsan megemlítem, hogy az Ovikert Programom is igen komoly megjelenést kapott a Magyar Televízió részéről. Ezt itt is köszönöm!

MŰSOR LINK

2013.március 21. Család-barát magazin 3. élő adás

Pásztor Erzsi és Dióssy Klári

Milyen igaz, hogy az ember utólag tud csak okos lenni! Amikor kijöttem a stúdióból esett le, hogy én a Csengetett Mylord, Mrs. Liptonjával találkoztam. Hogy miért nem vittem egy kiváló meggyes lepényt! Tenkes kapitánya, SZomszédok 12 évig, és ha még egy kis szinkron Szupernagyi.

MŰSOR LINK

2013. március 1. Család-barát magazin második élő adás

Mikó István és Dióssy Klári

Egy mesebeli hang, egy jelenség, egy zenész. A legnagyobb tisztelettel mondom, hogy volt az a pillanat, amikor Mikó Istvánt piros polóban és mézes csuporral a kezében láttam magam előtt. Ugráhattam volna, mint a tigris, de az alázat erős fék. A Mindhalálig Beatles, a TV másfél és megannyi kabaré főszerep után március elsején közösen álltunk kamerák elé. Nem kis dolog ez.

MŰSOR LINK

2013. január 14. Az első Család-barát magazin szereplés.

Balázsovits Edit és Novodomszky Éva

MIkor kell esnie a hónak? Na mikor? Pont az élő adás előtti éjjelen. 3 óra alatt értünk fel a stúdióba Egerből. 10:20-kor beestem gyors kipakolás, rendezkedés, 10:40 adás. Látszódik a háttérben a kimerevített pozíciómon az izgalom. Az adás közepére már kezdtem jól érezni magam, aztán kiderült, hogy az már az elköszönés volt.

LINK

 család-barát magazin, recept, videó, egészség, fogyókúra, cukorbetegség